Boeken

Emmelie en haar draakje‘ is het allereerste (kinder) boek wat ik heb geschreven. Het voelt ook echt als mijn eerste kind. Het was dan ook een heel bijzonder familie-project, want mijn zoon heeft de illustraties gemaakt en mijn dochter zat in de redactie. 

Dit boekje gaat over heel bijzonder meisje van 7 jaar oud. Emmelie heeft namelijk een draakje in zich. Dit draakje is extravert, maar ook heel gevoelig. Alles wat in Emmelie haar omgeving niet in balans is, wordt direct door haar draakje gespiegeld. Ondanks dat dit hele mooie en bijzondere kwaliteiten zijn, worden ze niet altijd goed begrepen. Ook kan het draakje in Emmelie niet goed tegen onrechtvaardigheid en kan soms heel erg boos worden. Hierdoor komt Emmelie steeds vaker in de problemen, waardoor ze het draakje in zichzelf gaat onderdrukken …. maar gelukkig komt er voor zowel haar als haar ouders op het juiste moment de juiste hulp en leven ze toch nog lang en gelukkig!

“Een boek zo authentiek. Om  ouders kinderen te laten begrijpen met Universele waarheden, die ze als volwassenen vergeten zijn. 

Ben jij de ouder van een kind met een draakje, heb je zelf een draak, ben je een kindercoach, therapeut of pedagogisch medewerker en heb je interesse in ‘Emmelie en haar draakje’? Dan kun je een WhatsApp sturen naar: 06-260 31 722, waarin je je naam en je adres vermeld. Nadat jouw betaling is ontvangen, stuur ik het boek per post aan je toe. De kosten zijn Euro 14,95 (+ verzendkosten). Zo lang de voorraad strekt.

 
 Reviews:
‘Een boek zo authentiek. Voor ouders een eyeopener. Om ouders kinderen te laten begrijpen met Universele waarheden, die ze als volwassenen vergeten zijn. Zo herkenbaar en zo mooi hoe je ons als therapeuten beschrijft. De podcast staat al gepland in april! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie tweede boekje!’ Edith Steijns, Gelukkig kind. 
 

‘Wat een heerlijk verhelderend boek! En ook de illustraties en vormgeving zijn prachtig. Er valt zoveel op z’n plaats. Soms moest ik hel hard lachen, maar ik heb ook wel een paar tranen (van herkenning) gelaten. wat een ontzettend mooi, grappig, ontroerend, maar vooral ook heel erg leerzaam boek, dankjewel!’ Anoniem.

“Wat een heerlijk verhelderend boek! Er valt zoveel op z’n plaats. Soms moest ik heel hard lachen, maar ik heb ook wel een paar tranen (van herkenning) gelaten.