Soul Purpose

Het Soul Purpose traject

Lieve pionier,

Voel jij ook heel diep van binnen dat je jouw roeping wilt gaan volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Heb je het gevoel dat je zoveel meer in huis hebt, maar kun je hier nog niet bijkomen? Voel jij het verlangen om die nieuwe wereld te gaan bouwen, maar weet je nog niet met welk gereedschap jij dit mag gaan doen? Dan sta ik met alle liefde voor jou klaar, om je te helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul  Purpose.

Het Soul Purpose traject bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen Soul Purpose (het schrijven van boeken met een boodschap) te ontdekken. Deze stappen heb omgezet naar de Soul sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw Soul Purpose in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het Soul Purpose traject weer met deze fantastische en magische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Het traject omvat 8 diepgaande Soul sessies van 120 minuten (+ huiswerk), 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, een persoonlijke Bachbloesemmix, + 1 x navulling en een superleuk cadeau-tasje! Maar liefst 5 maanden gaan we samen op reis, waarbij ik je vanuit mijn (ervarings)deskundigheid en mediamieke gaven ga helpen:

 1. In jouw lichaam te landen & ankeren, zodat jouw Soul Purpose zich vanuit een stevige en stabiele basis kan gaan ontvouwen
 2. Om je weer met jouw gidsen, Ziel en Hogere Zelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden
 3. Aan de hand van jouw lichtcode(s) jouw unieke Soul Purpose te beschrijven 
 4. Om jouw allergrootste angst, die je nog belemmert om jouw Soul Purpose in de wereld te zetten, te transformeren, zodat er ruimte komt voor jouw allergrootste verlangen!
 5. Jouw verloren zielsdelen te helen en integreren, zodat jij weer toegang krijgt tot jouw volle pot(entieel) met goud
 6. Om je weer met jouw Divine Inner Godess te verbinden, zodat jouw passie-vlam weer voluit kan branden! 
 7. Om jouw fantastische en unieke Soul Purpose concreet handen en voeten te geven om het daadwerkelijk te gaan manifesteren … spannend !!!

 

Zit jij al wat langer in proces en voel je dat je 100% klaar bent voor de volgende stap? Plan dan via het contactformulier jouw Soul reading van max 30 minuten. Waarbij we kort inzoomen op jouw Soul Purpose en (verborgen) potentieel. En we allebei kunnen voelen of we met elkaar in zee willen gaan. 

Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul Purpose!

Review Soul Purpose traject: ‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn SOUL PURPOSE verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Liefs Evelien.’

Review Soul Purpose traject: ‘De afgelopen maanden heb ik bij Koosje het Soul Purpose traject gevolgd. Het was een bijzonder en intens traject, waarbij ook oude stukken uit vorige levens werden aangeraakt en verwerkt. Het heeft me duidelijk gemaakt dat zowel de donkerte als het licht twee zijdes van dezelfde medaille zijn. Dat van jezelf kunnen zien en aanvaarden  was een belangrijk aspect. Meer inzicht krijgen in je ziele pad en het handen en voeten geven was een ander onderdeel van dit traject. Het was voor mij de investering dubbel en dwars waard. Marjo’

Soul Sessie

Is jouw Soul Purpose zich al heel mooi aan het ontvouwen, maar voel je dat je op een bepaald onderdeel behoefte hebt aan ondersteuning? Dan kun je via het contactformulier een ‘losse’ Soul sessie boeken

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Eerste Hulp Bij Ontwaken

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

 • Heb je het gevoel dat jouw huidige (manier van) leven niet (meer) bij je past?
 • Heb je het gevoel dat de mensen om je heen je niet meer begrijpen?
 • Heb je behoefte aan (veel) meer diepgang in je leven?
 • Merk je dat je op een andere manier naar de mensen om je heen en naar wereld begint te kijken?
 • Merk je dat je steeds gevoeliger wordt en daardoor vaker alleen (in de natuur) wilt zijn?

Dan is de kans heel groot dat je bezig bent met spiritueel ontwakenDit is voor veel mensen een heel spannende periode. Waarbij je alles mag gaan loslaten wat niet (meer) past bij wie jij in essentie bent. Zoals bijvoorbeeld je baan, relatie, woning, maar ook angsten, trauma’s, overtuigingen, gedragspatronen en oud zeer. Zelf ben ik sinds 2012 bezig met ontwaken, waarin ik inmiddels de nodige ervaring heb opgedaan. En zie het als mijn missie om bewuste mensen zoals jij hierbij te ondersteunen.

Daarom heb ik dit ‘Eerste Hulp Bij Ontwaken’ traject ontwikkeld. Zodat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Dit traject kun je zien als een gereedschapskist bomvol super waardevolle tools, die je helpen om een enorme verdiepingsslag te kunnen maken in jouw proces. Om weer thuis te komen bij jezelf, jouw eigen koers te gaan varen en datgene te gaan doen waar jij werkelijk gelukkig van wordt! Je kunt ervoor kiezen om meteen het hele traject te volgen, inclusief:  

 • Hele toffe BONUS video’s
 • Een eenmalige deelname aan een online healing sessie naar keuze (zie aanbod)
 • En maak je ook nog eens kans op het superluxe EHBO verwenpakket. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een of meerdere losse modules te volgen die met je resoneren.

 

Om de lesstof zo goed mogelijk te laten beklijven, zijn alle modules opgebouwd uit een unieke combinatie van (fysieke) oefeningen, opdrachten en geleide meditaties. Tijdens het traject ga je leren:

 • Hoe je dichtbij jezelf en in jouw eigen energie kunt blijven
 • Hoe je jouw zelfkritiek naar zelfcompassie kunt omzetten, waardoor jouw transformatieproces soepel en gemakkelijk zal verlopen
 • Hoe je jouw innerlijk kind kunt helen, zodat het weer jouw magisch kind wordt en jij  zóveel meer vreugde en magie in jouw leven gaat ervaren
 • Hoe je met angsten, triggers en ‘moeilijke’ emoties kunt omgaan
 • Hoe je jouw intuïtie kunt versterken, zodat je jouw eigen koers kunt gaan varen in het leven!
 • Hoe je jouw mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans kunt brengen, waardoor je veel meer innerlijke rust en ontspanning gaat ervaren
 • Hoe je jouw gevoel van eigenwaarde een flinke boost kunt geven, zodat je jouw ruimte kunt gaan innemen en daardoor ook jouw grenzen veel beter kunt aangeven
 • Hoe je jouw zielskleur en het daaraan verbonden potentieel kunt ontdekken
 • Hoe je de kracht van dankbaarheid vóór je kunt laten werken
 • Welke stappen je kunt zetten om terug te keren naar jouw natuurlijke staat van leven, een leven vanuit overgave … en nog veel en veel meer!

 

Heb je vragen over het traject, of behoefte aan meer informatie? Dan kun je bellen naar: 06-260 31 722, of een bericht sturen via het Contactformulier. Het is jouw pad, maar je hoeft niet alles alleen te doen. Let’s walk each other home.

Namasté

Koosje

 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Geleide meditatie & healing sessies

Geleide meditatie & healing sessies

Voel jij ook dat er door alles wat er momenteel wereldwijd gaande is, veel onverwerkte emoties, oud zeer, angsten en trauma’s bij je worden getriggerd? Zowel uit jouw kindertijd als van vorige levens?

Voel je dan van harte welkom om een of meerdere online healing sessies bij te wonen. Waarbij ik je vanuit een fijne en veilige bedding zal begeleiden om weer contact te maken met de wijsheid en het zelf genezend vermogen van jouw eigen lichaam. Zodat je hiermee kunt gaan samenwerken. Om liefdevol te helen en los te laten wat je niet meer dient. Zodat jij je steeds vrijer gaat voelen. Om te zijn wie je bent en jouw allermooiste leven te gaan creëren!

De thema’s voor de online healing sessies krijg ik via mijn gidsen aangereikt en zijn altijd verbonden met wat er speelt in het collectief.  Daarmee heel je dus niet alleen jouzelf, maar ook het collectief! De sessies zijn van 19.30 – 20.45 uur en worden via Zoom gegeven. Je kunt je aanmelden via WhatsApp (06-260 31 722). Nadat jouw investering van Euro 44,-  is ontvangen, mail ik de Zoom- link aan je door:

NIEUWE SESSIES EN DATA VOLGEN BINNENKORT !!!

Iedere sessie is er plaats voor maximaal 12 deelnemers. Reserveer daarom nu snel jouw plekje! Mocht je daar behoefte aan hebben, kun je uiteraard ook een individuele geleide meditatie & healing sessie boeken. Tijdens deze sessies werken we bijvoorbeeld aan innerlijke kind stukken, angsten, of thema’s zoals bijvoorbeeld eigenwaarde en zelfliefde.

Deze sessies zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kunnen een mooie aanvulling zijn. Raadpleeg daarom bij (aanhoudende) fysieke klachten altijd een (huis)arts. Deelname aan deze sessies is volledig op eigen verantwoordelijkheid.

Voel je welkom!

Reviews online healing sessies: 

‘Een rustgevende en diepgaande sessie, waar ik ook de dag erop nog super relaxed van was. Koosje is in staat je op een fijne manier mee te nemen naar de diepten van je Ziel en het Universum, Els.’

‘Ik voelde me ontroerd, opgelucht en op het einde zelfs verlicht, ik ben er de volgende keer weer bij, Sieka.’

Review 1 op 1 healing sessie:

‘Wat een mooie innerlijke kind healing heb ik ervaren bij Koosje. Samen ga je aan de slag met jou innerlijke wereld en er gaat echt een deur open voor jezelf. Met deze healing heb ik mijn kracht weer kunnen beleven, geluk, speelsheid en mijn eigen ruimte. Na de sessie voel je omtspannen en zit je weer lekker in je eigen kracht. Dankjewel, Rachida.’

 

You are not lost, you’ve just lost your connection. Being in nature is being connected.