SOUL PURPOSE

HET SOUL PURPOSE traject

Lieve pionier,

 • Voel jij diep van binnen dat je jouw roeping wilt gaan volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen?
 • Of voel je heel veel angst en of innerlijke weerstand?
 • Of heb je het gevoel dat je niet niet verdient, of kunt waarmaken?

 

Dan sta ik met alle liefde voor jou klaar, om je te helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke SOUL PURPOSE.

Het SOUL PURPOSE bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen SOUL PURPOSE (het schrijven van boeken met een boodschap) te ontdekken. Deze stappen heb omgezet naar de SOUL sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw SOUL PURPOSE in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het SOUL PURPOSE traject weer met deze fantastische en magische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Als HRM Adviseur wilde ik heel graag een loopbaancentrum opzetten. Dat kon toen niet. Gelukkig maar, want nu kan ik het op geheel eigen-wijze vormgeven!

Het traject duurt ongeveer 5 maanden en bestaat uit 8 diepgaande SOUL sessies van 120 minuten (+ huiswerk), zijn er 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, Daarnaast krijg je, ter ondersteuning van jouw proces, ook nog een persoonlijke Bachbloesemmix, met navulling en een superleuk cadeau-tasje!

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en mediamieke gaven, help ik je: 

 1. In jouw lichaam te landen & ankeren, zodat jouw SOUL PURPOSE zich vanuit een stevige en stabiele basis kan gaan ontvouwen
 2. Met jouw Ziel, Hogere Zelf, gidsen en magisch kind te verbinden 
 3. Aan de hand van jouw lichtcode(s) jouw unieke SOUL PURPOSE te formuleren
 4. Om jouw allergrootste (onbewuste) angst, die jou belemmert om jouw SOUL PURPOSE Te leven, te transformeren, om ruimte te maken voor jouw diepste verlangens
 5. Jouw verloren zielsdelen te helen en integreren, waardoor jij weer toegang krijgt tot jouw volle pot(entieel) met goud!
 6. Om jouw geheime God(in) chakra te activeren en balanceren, waardoor je jouw SOUL PURPOSE vanuit flow en moeiteloosheid in de wereld kunt zetten … en nog veel meer!

 

Zit jij al wat langer in proces en voel je dat  je klaar bent voor de volgende stap? Plan dan via het contactformulier jouw gratis kennismakingsgesprek van max 30 minuten. Zodat we allebei kunnen voelen of we met elkaar in zee willen gaan. 

Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke SOUL PURPOSE!

Review SOUL PURPOSE traject: ‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn SOUL PURPOSE verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Groetjes en liefs van Evelien

SOUL SESSIE

Is jouw SOUL PURPOSE zich al heel mooi aan het ontvouwen, maar voel je dat je op een bepaald onderdeel behoefte hebt aan ondersteuning? Dan kun je via het contactformulier een ‘losse’ SOUL sessie boeken

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Eerste Hulp Bij Ontwaken

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

Door alles wat er momenteel gaande is, komen steeds meer mensen tot het besef dat wat ze altijd voor waar hebben aangenomen, dat misschien wel helemaal niet blijkt te zijn. Dit besef wordt ook wel ontwaken genoemd en is het startpunt van een diepgaand transformatie proces. Om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit jouw essentie kunt gaan leven. 

Omdat een transformatie proces best heel spannend en intens kan zijn, wil ik je hier door middel van het online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject heel graag bij ondersteunen. 

Het traject omvat 11 pijlers, die onderdeel uitmaken van jouw spiritueel ontwaken, maar je (waarschijnlijk nog) niet op school hebt geleerd. Om de lesstof zo goed mogelijk te laten beklijven, bestaat iedere pijler uit de unieke combinatie van (fysieke) oefeningen, opdrachten en heerlijk ontspannende geleide meditaties. 

Om te ervaren of het traject bij je past, kun je ervoor kiezen om eerst de module Zelfcompassie te volgen. Door op onderstaande button te klikken, kom je op de cursuswebsite. Klik daarna op ‘bekijk trajecten’. 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Geleide meditatie & healing sessies

Geleide meditatie & healing sessies

Door alles wat er momenteel gaande is, wordt er bij heel veel mensen onverwerkte emoties, oud zeer, angsten en trauma’s getriggerd. Zowel uit de kindertijd als van vorige levens.

Doordat we niet hebben geleerd hiermee om te gaan, schieten heel veel mensen in hun hoofd, of slaan (soms zelfs letterlijk) op de vlucht. Maar alles wat je onderdrukt, komt op een gegeven moment toch weer naar boven. Bijvoorbeeld door middel van allerlei vage fysieke klachten. Of doordat jouw kinderen of partner je aan de hand van hun gedrag onbewust spiegelen wat jij nog in jezelf onderdrukt.

Daarom wil ik je vanuit je een fijne en veilige bedding met alle liefde helpen om weer contact te maken met de wijsheid en het zelf genezend vermogen van jouw eigen lichaam. Zodat je hiermee kunt gaan samenwerken. Om jezelf en jouw lichaam op een liefdevolle manier te kunnen ondersteunen en helen. 

Iedere maand geef ik een geleide meditatie & healing sessie, waarbij een ander thema centraal staat. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en wordt via ZOOM gegeven. Aanmelden gaat via WhatsApp (06-260 31 722). Nadat jouw investering van Euro 44,- is ontvangen, mail ik de ZOOM- link aan je door.

 • Vrijdag 20 mei as, van 19.30 – 20.45 uur, thema: Ik en mijn draak II Tijdens deze diepgaande en krachtige healing sessie ga ik je helpen om jouw keelchakra en jouw Alta Major chakra (godin chakra) op te schonen en activeren. Waardoor je jouw diepste wensen en verlangens niet alleen kunt voelen, maar hier ook woorden aan kunt geven. Zodat je deze stapje voor stapje in de wereld kunt gaan zetten! Hoe gaaf is dat? 
 • Vrijdag 17 juni as, van 19.30 – 20.45 uur, thema: Unleash your feminine fire
 • Vrijdag 15 juli as van 19.30 – 20.45 uur, thema: Innerlijke kind heling
 • Vrijdag 26 aug as van 19.30-20.45 uur, thema: Christusbewustzijn activatie

 

Iedere sessie is er plaats voor maximaal 8 deelnemers. Reserveer daarom nu snel jouw plekje! Mocht je daar behoefte aan hebben, kun je uiteraard ook een individuele geleide meditatie & healing sessie boeken. 

Voel je welkom!

 

Reviews deelnemers: 

‘Een rustgevende en diepgaande sessie, waar ik ook de dag erop nog super relaxed van was. Koosje is in staat je op een fijne manier mee te nemen naar de diepten van je Ziel en het Universum’. 

Wow, dit ging zo diep, er gebeurde zoveel’. 

Ik voelde me ontroerd, opgelucht en op het einde zelfs verlicht, ik ben er de volgende keer weer bij!’

You are not lost, you’ve just lost your connection. Being in nature is being connected.