Soul Purpose

Het Soul Purpose traject

Lieve pionier,

Voel jij ook heel diep van binnen dat je jouw roeping wilt gaan volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Heb je het gevoel dat je zoveel meer in huis hebt, maar kun je hier nog niet bijkomen? Voel jij het verlangen om die nieuwe wereld te gaan bouwen, maar weet je nog niet met welk gereedschap jij dit mag gaan doen? Dan sta ik met alle liefde voor je klaar, om je te helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul Purpose.

Het Soul Purpose traject bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen Soul Purpose (het schrijven van boeken met een boodschap) te ontdekken. Deze stappen heb ik omgezet naar de Soul sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw Soul Purpose in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het Soul Purpose traject weer met deze fantastische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Het traject omvat 8 diepgaande Soul sessies van 120 minuten (+ huiswerk), 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, een persoonlijke Bachbloesemmix, + 1 x navulling en een supertof cadeau-tasje! Circa 5 maanden gaan we samen op reis, waarbij ik je vanuit mijn (ervarings)deskundigheid en mediamieke gaven ga helpen om:

 1. Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden, waardoor het zich veilig voelt bij jou en jij de ruimte kunt innemen die je nodig hebt om jouw Soul Purpose te gaan leven
 2. Jouw Ziel (een stukje verder) te laten indalen, zodat jouw Soul Purpose zich vanuit een stevige en stabiele basis kan ontvouwen
 3. Je met jouw gidsen, Hogere Zelf en de Bron te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen
 4. Aan de hand van jouw levenslessen, zielsgetal en levensdoelgetal jouw Soul Purpose te ontdekken en te formuleren
 5. Jouw allergrootste angst te transformeren, die je belemmert om jouw unieke Soul Purpose in de wereld te zetten
 6. Verloren zielsdelen te integreren, zodat jij weer toegang krijgt tot jouw magisch potentieel
 7. Jouw unieke Soul Purpose concreet handen en voeten te geven

 

Zit jij al wat langer in proces en voel je dat je 1000% klaar bent voor de volgende stap? Plan dan via het contactformulier jouw intake gesprek van max 30 minuten. Waarbij we kort inzoomen op jouw Soul Purpose en (verborgen) potentieel. Zodat we kunnen voelen of we met elkaar in zee willen gaan. 

Reviews Soul Purpose traject:

‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn Soul Purpose verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Liefs Evelien.’

‘De afgelopen maanden heb ik bij Koosje het Soul Purpose traject gevolgd. Het was een bijzonder en intens traject, waarbij ook oude stukken uit vorige levens werden aangeraakt en verwerkt. Het heeft me duidelijk gemaakt dat zowel de donkerte als het licht twee zijdes van dezelfde medaille zijn. Dat van jezelf kunnen zien en aanvaarden was een belangrijk aspect. Meer inzicht krijgen in je ziele pad en het handen en voeten geven was een ander onderdeel van dit traject. Het was voor mij de investering dubbel en dwars waard. Marjo’

Soul Sessie

Is jouw Soul Purpose zich al heel mooi aan het ontvouwen, maar voel je dat je op een bepaald onderdeel behoefte hebt aan ondersteuning? Dan kun je via het contactformulier een ‘losse’ Soul sessie boeken

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Eerste Hulp Bij Ontwaken

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

Mooi mens,

 • Heb je het gevoel dat jouw huidige (manier van) leven niet (meer) bij je past?
 • Heb je het gevoel dat de mensen om je heen je niet meer begrijpen?
 • Heb je behoefte aan (veel) meer diepgang in je leven?
 • Merk je dat je op een andere manier naar de mensen om je heen en naar wereld begint te kijken?
 • Merk je dat je steeds gevoeliger wordt en daardoor vaker alleen (in de natuur) wilt zijn?

 

Dan is de kans heel groot dat je bezig bent met spiritueel ontwakenDit is voor veel mensen een heel spannende periode. Waarbij je alles gaat loslaten wat niet (meer) past bij wie jij in essentie bent. Zoals bijvoorbeeld je baan of relatie, maar ook angsten, programmeringen, trauma’s, overtuigingen, gedragspatronen en oud zeer.

Zelf ben ik sinds 2012 bezig met ontwaken, waarin ik inmiddels behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. En voel het als mijn missie om bewuste mensen zoals jij hierbij te ondersteunen.

Daarom heb ik dit ‘Eerste Hulp Bij Ontwaken’ traject voor je ontwikkeld. Een gereedschapskist bomvol super waardevolle tools, waarmee je een flinke verdiepingsslag kunt maken in jouw proces. Om weer thuis te komen bij jezelf, jouw eigen koers te gaan varen en datgene te gaan doen waar jij werkelijk gelukkig van wordt!

Je kunt ervoor kiezen om een losse module(s) te volgen, of het hele traject, inclusief:  

 • Hele toffe BONUS video’s
 • Een eenmalige korting van Euro 11,- op een online groepshealing sessie naar keuze 
 • En maak je ook nog eens kans op het superluxe EHBO verwenpakket. 

Klik op onderstaande link om naar de cursuswebsite te gaan:

 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Groepshealing sessie

Groepshealing sessie

Voel jij ook dat er door alles wat er momenteel wereldwijd gaande is, veel onverwerkte emoties, oud zeer, angsten en trauma’s bij je worden getriggerd? Zowel uit jouw kindertijd als van vorige levens?

Voel je dan van harte welkom om een of meerdere online healing sessies bij te wonen. Waarbij ik je vanuit een fijne en veilige bedding zal begeleiden om weer contact te maken met de wijsheid en het zelf genezend vermogen van jouw eigen lichaam. Zodat je hiermee kunt gaan samenwerken. Om liefdevol te helen en los te laten wat je niet meer dient. Zodat jij je steeds vrijer gaat voelen. Om te zijn wie je bent en jouw allermooiste leven te gaan creëren!

De thema’s voor de online healing sessies krijg ik via mijn gidsen aangereikt en zijn altijd verbonden met wat er speelt in het collectief.  Daarmee heel je dus niet alleen jouzelf, maar ook het collectief! De sessies zijn van 19.30 – 20.45 uur en worden via Zoom gegeven. Je kunt je aanmelden via WhatsApp (06-260 31 722). Nadat jouw investering van Euro 44,-  is ontvangen, mail ik de Zoom- link aan je door:

 • Ervaar nu zelf dat diepe healing ook heel fijn en buitengewoon magisch kan zijn! Tijdens de groepshealing van vrijdag 3 februari as: ‘van kritiek naar compassie’, neem ik je mee op reis naar binnen om je met jouw innerlijk kind en jouw innerlijke criticus te verbinden. Om deze brompot op een liefdevolle manier te herprogrammeren. Zodat jouw innerlijk kind zich weer vrij en veilig voelt om te spelen en jouw leven weer magisch wordt!
 •  Tijdens de groepshealing van vrijdag 3 maart as: ‘face your fear’ dalen we samen af naar de kamer van angst, om jouw grootste (angst voor de) angst recht in de ogen te gaan aankijken en transformeren. Zodat jij je veel vrijer en met een groter gevoel van vertrouwen door het leven kunt bewegen!
 •  Vrijdag 7 april as gaan we naar een veilige plek waar jij jouw Spirit Guide(s) gaat ontmoeten. Om informatie,  boodschappen en heling te ontvangen. Maar ook om je te helpen herinneren wie jij werkelijk bent en wat jouw zielsmissie is in dit leven.

 

Je bent ook van harte welkom om een individuele healingsessie te boeken, waarbij we samen de diepte ingaan ten aanzien van het door jouw ingebrachte thema. 

Deze sessies zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kunnen een mooie aanvulling zijn. Raadpleeg daarom bij (aanhoudende) fysieke klachten altijd een (huis)arts. Deelname aan deze sessies is volledig op eigen verantwoordelijkheid.

Voel je welkom!

Reviews groepshealing sessies: 

‘Een rustgevende en diepgaande sessie, waar ik ook de dag erop nog super relaxed van was. Koosje is in staat je op een fijne manier mee te nemen naar de diepten van je Ziel en het Universum, Els.’

‘Ik voelde me ontroerd, opgelucht en op het einde zelfs verlicht, ik ben er de volgende keer weer bij, Sieka.’

Review 1 op 1 healing sessies:

‘Wat een mooie innerlijke kind healing heb ik ervaren bij Koosje. Samen ga je aan de slag met jou innerlijke wereld en er gaat echt een deur open voor jezelf. Met deze healing heb ik mijn kracht weer kunnen beleven, geluk, speelsheid en mijn eigen ruimte. Na de sessie voel je ontspannen en zit je weer lekker in je eigen kracht. Dankjewel, Rachida.’

‘Koosje is een dankjewel voor de mensheid! Een aantal jaren geleden heb ik een virus gehad op mijn evenwichtsorgaan, waardoor mijn rechterbeen zwabberde. Door met Koosje de diepte in te gaan en licht te brengen in de donkere stukken voel ik mijn rechterbeen weer veel beter en loop ik beter. Het stroomt weer. Dus niet alleen spiritueel maar ook praktisch gezien zijn deze healingsessies een enorme verbetering op je dagelijkse leven. Dankjewel Koosje.’

 Review outdoor healing sessie: ‘Los in het Bos’ 

‘Wauw, wat een sessie vandaag met Koosje. Ik ben er moe van, maar manman, wat heeft het goed gedaan. Samen in het bos de wolf in mij vrijgelaten, uitgedaagd, maar onder de veilige bedding van Koosje. Heel fijn dit te hebben gedaan. Bedankt Koosje, dat je mij het vertrouwen gaf dat ik dit kan, mijn vrouwelijke kracht mag voelen en mijn yin en yang weer in balans heb kunnen brengen.’

 

You are not lost, you’ve just lost your connection. Being in nature is being connected.