Massages bij je thuis

Massages bij je thuis

Vanaf 1 maart as geef ik weer heerlijke ontspanningsmassages en massagebehandelingen. Niet in een praktijkruimte, maar bij je thuis!

 • Tijdens de ‘Come to your senses’ ontspanningsmassage van 60 minuten breng ik je met warme olie en langzame strijkingen helemaal tot rust, zodat alle stress en spanning gemakkelijk kunnen wegvloeien. Vastzittende spieren krijgen extra aandacht, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en jij weer heerlijk soepel in je vel zit. Je kunt ervoor kiezen om jouw hele lichaam te laten masseren (rug, nek, buik, armen en benen), of om bijvoorbeeld jouw hoofd, nek en rug wat uitgebreider te laten masseren. Na een ontspanningsmassage voel je je weer als herboren. 
 • Tijdens de ‘Under Water’ massagebehandeling van 90 minuten help ik je om je met het absolute 0-punt in jezelf te verbinden en contact te maken met jouw Ziel. Zodat er vanuit deze hele diepe ontspanning heling kan plaatsvinden die je op dat moment nodig hebt.

 

De massages worden uitsluitend op donderdag en vrijdag (overdag en in de avonduren) in Dommelen, Valkenswaard, Waalre en Veldhoven gegeven. Reiskosten bedragen 0,23 ct per kilometer. Wil je graag nog wat meer informatie, of een massage boeken? Stuur dan een WhatsApp bericht naar: 06-260 31 722.

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Trajecten en Trainingen

online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

Door alles wat er momenteel gaande is, beginnen steeds meer mensen te ontwaken. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat de grond onder je voeten op instorten staat.

Wat in feite ook zo is, omdat je alles en iedereen wat niet past bij wie jij in essentie bent, gaat loslaten. Zoals misschien wel jouw baan of je relatie, maar ook oud zeer, trauma, conditioneringen, programmeringen en overtuigingen.

In veel gevallen gaat hier een crisis aan vooraf, wat ook wel de donkere nacht van de ziel wordt genoemd. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit een hele bijzondere, maar ook heftige periode kan zijn. Daarom ik heb ik alles wat mij daarbij heeft geholpen, voor je samengevat in de vorm van het online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject. 

Waarbij je aan de hand van verschillende oefeningen, opdrachten en geleide meditaties aan de slag gaat met innerlijke kind-stukken, jouw gevoel van eigenwaarde, het ontwikkelen van jouw intuïtie, de kracht van dankbaarheid en leven vanuit overgave. 

Je kunt ervoor kiezen om het hele traject te volgen (aanrader) of een of meerdere losse modules die met je resoneren. 

10 Chinese geheimen training

Zit je veel in je hoofd? Ervaar je stress en spanning? Voel je je vaak moe en futloos? En heb je (dringend) behoefte aan een wekelijks ontspanningsmoment voor jezelf? 

Voel je welkom om deel te nemen aan de training  10 Chinese geheimen. En samen met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen heerlijk mindful te gaan wandelen, gecombineerd met elementen vanuit de Qi gong, Yoga, acupressuur, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. 

Elke les staat een van de 10 geheimen centraal, wat je gaat helpen om stress te verlichten, meer energie te krijgen en jouw vrouwelijk potentieel  verwezenlijken. 

𝙋𝙧𝙖𝙠𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙞𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞𝙚:

Wat: 10 Chinese geheimen training (10 lessen)
Waar: Malpie, Valkenswaard
Wanneer: zondag van 09.30-11.00 uur, op: 7,14,21 en 28 april. 5,12,19 en 26 mei. 2 en 9 juni
Deelnemers: 6 tot 8 
Jouw investering: Euro 249,-
Aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722

Kun je niet alle data, maar wel je wel graag deelnemen? Dan betaal je Euro 27,50 per les. LET OP: dit is niet geheel vrijblijvend, je dient aan minimaal 7 lessen deel te kunnen nemen.

Minder stress, meer energie & flow

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

111 Healingsessies

111 Healingsessies

Voorafgaand aan de sessie vindt een intake gesprek plaats van circa 15 minuten, waarbij we inzoomen op een thema of blokkade waar je in jouw dagelijkse leven tegenaan loopt.  Maar je kunt er ook voor kiezen om de sessie open in te gaan. Thema’s die tijdens de sessies naar voren kunnen komen, zijn onder andere:

 • een gebrek aan eigenwaarde en daarmee ook karmische relaties (narcisme) helen
 • moeite hebben met jezelf uitspreken en jouw grenzen aangeven als gevolg van onverwerkte innerlijke kindstukken
 • je onveilig voelen als gevolg van angsten en onverwerkte trauma’s uit vorige levens zoals bijvoorbeeld oorlog, misbruik of mishandeling die je nog kleinhouden en belemmeren om voluit te leven
 • angst om echt jezelf te zijn en te laten zien als gevolg van een of meerdere levens waarin je als heks bent verbrand of verdronken
 • moeite hebben met aarden en gronden, doordat je niet volledig ‘hier’ wilt zijn
 • controle behoefte durven loslaten, zodat jouw leven veel meer vanuit flow en moeiteloosheid kan verlopen
 • schuldgevoel loslaten om weer voluit in jouw kracht te gaan staan 
 • Zelfonderdrukking en schaamte loslaten, zodat er ruimte komt voor jou unieke, creatieve potentieel.
 
 
Voor meer informatie of het boeken van een telefonische 111 healingsessie, kun je een WhatsApp sturen naar: 06- 588 17 819. De sessies worden ingepland op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 16.30 uur of om 19.30 uur. 
 
Vind je een 111 healingsessie nog te heftig of te spannend, maar wil je wel graag met een of meerdere thema’s aan de slag? Kijk dan eens op mijn Eerste Hulp Bij Ontwaken Cursuswebsite
 
 
 
 
 
 
 

You are not lost, you’ve just lost your connection. 

Being in nature is being connected.