Massagebehandelingen

Massagebehandelingen

Met heel veel liefde en plezier geef ik weer diep ontspannende & transformerende massagebehandelingen. Niet in een praktijkruimte, maar bij je thuis!

 • Tijdens de ‘Touch of Magic’ massagebehandeling help ik je aan de hand van verschillende massagetechnieken, in combinatie met visualisatie contact te maken met jouw kwetsbare innerlijke kind. Zodat je kunt luisteren naar wat het je te vertellen heeft. En je het kunt geven wat het nodig heeft. Om jouw zenuwstelsel in balans te kunnen brengen en een veilige basis in jezelf te creëren. Zodat er naast rust en ontspanning ook weer ruimte komt voor een vleugje magie in jouw leven. 
 • Tijdens de ‘Thuiskomen bij jezelf’ massagebehandeling help ik je om via jouw lichaam contact te maken met jouw onderbewustzijn. Om te ontdekken waar die ‘vervelende’ pijnklacht, diepgewortelde overtuiging of hardnekkig gedragspatroon vandaan komt. Zodat je dit kunt doorvoelen en loslaten. Waardoor je zoveel meer innerlijke rust, harmonie, balans en ruimte gaat ervaren in jezelf. Welkom thuis!
 • Tijdens de ‘Under Water’ massagebehandeling  duik je de zee in om je met de moeder walvis en daarmee de frequenties van oer-vertrouwen, geborgenheid en vertrouwen te verbinden. Zodat je je vanuit overgave met het absolute 0-punt in jezelf kunt verbinden. Om de heling te ontvangen die je op dat moment nodig hebt.

 

De massagebehandelingen worden uitsluitend op donderdag en vrijdag (overdag en in de avonduren) in Dommelen, Valkenswaard, Waalre, Veldhoven en Eindhoven gegeven. Reiskosten bedragen 0,25 ct per kilometer. Woon je wat verder weg, neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Wil je graag nog wat meer informatie, of een massage boeken? Dan kunnen je bellen of een bericht sturen naar: 06- 260 31 722.

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Online en Offline Trajecten

Offline Soul Purpose Traject

Voel jij ook heel diep van binnen dat je jouw roeping wilt volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Heb je het gevoel dat je zóveel meer in huis hebt, maar kun je hier niet bijkomen? Voel jij het verlangen om die nieuwe wereld te gaan bouwen, maar weet je nog niet met welk gereedschap jij dit mag gaan doen? Dan sta ik met alle liefde voor je klaar, om je te helpen bij het ontdekken en (een stukje) vormgeven van jouw unieke Soul Purpose.

Het Soul Purpose traject bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen Soul Purpose te ontdekken. Deze stappen heb ik omgezet naar de Soul sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen (WHY). Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg (HOW) en jouw gidsen helpen je om jouw Soul Purpose in een concrete vorm te gieten (WHAT). Daarom help ik je tijdens het Soul Purpose traject weer met deze fantastische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Het traject omvat acht diepgaande Soul sessies van ca 90 minuten (+ huiswerk), drie tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, een persoonlijke Bachbloesemmix,          + navulling en een supertof cadeau-tasje! Circa vijf maanden gaan we samen op reis.    Waarbij ik je vanuit mijn (ervarings)deskundigheid & mediamieke gaven ga helpen:

 1. Om je met jouw Innerlijk Kind te verbinden en te luisteren naar wat het je te vertellen heeft. Zodat het zich weer veilig voelt bij jou. En jij jouw magisch potentieel weer de ruimte kunt geven! 
 2. Aankijken, helen en loslaten wat er nodig is om jouw prachtige ziel te helpen landen in jouw lichaam, hier op aarde. Zodat jij jouw eigen spaceholder kunt gaan zijn en jouw Soul Purpose zich vanuit een stevige en stabiele basis kan gaan ontvouwen. 
 3. Je met jouw gidsen, Hogere Zelf en de Bron te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.
 4. Om anders naar de pijnlijke en moeilijke momenten van jouw leven te kijken en deze te transmuteren naar een van de belangrijkste en meest waardevolle ingrediënten van jouw unieke Soul Purpose. 
 5. Om de confrontatie met jouw allergrootste angst(en) aan te, die je belemmert om zichtbaar te (gaan) zijn en jouw unieke Soul Purpose in de wereld te zetten.
 6. Verloren zielsdelen te helen en integreren, zodat jij weer toegang krijgt tot jouw Goddelijke potentieel.
 7. Jouw unieke Soul Purpose concreet handen en voeten te geven.

 

Zit je al wat langer in proces en voel je dat je 100% klaar bent voor de volgende stap? Dan kun je bellen naar: 06-260 31 722, of een bericht sturen via het contactformulier.  Zodat we een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten kunnen inplannen.  

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken Traject

Door alles wat er momenteel gaande is, beginnen steeds meer mensen te ontwaken van een leven op de automatische piloot. Wat je het gevoel kan geven dat de grond onder je voeten op instorten staat.

Wat in feite ook zo is, omdat je alles en iedereen wat niet past bij wie jij in essentie bent, gaat loslaten. Zoals misschien wel jouw baan of je relatie, maar ook oud zeer, trauma, conditioneringen, programmeringen en overtuigingen.

In veel gevallen gaat hier een crisis aan vooraf, wat ook wel de donkere nacht van de ziel wordt genoemd. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit een hele bijzondere, maar ook heftige periode kan zijn. Daarom ik heb ik alles wat mij daarbij heeft geholpen, voor je samengevat in de vorm van het online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject. 

Aan de hand van de 11 pijlers van jouw Spiritueel Ontwaken, zoals: Zelfcompassie, Vertrouwen en Intuitie, help ik je om een nieuwe fundering op te bouwen. Een van waaruit jij jou allermooiste nieuwe (manier van) leven kunt gaat vormgeven. 

Je kunt ervoor kiezen om het hele traject te volgen (aanrader) of een of meerdere losse modules die met je resoneren. 

 

 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Sessies en consulten

Direct tot de kern consult
 
Zit je in proces en heb je (af en toe) behoefte aan iemand die even met je meekijkt?

Boek dan nu jouw direct tot de kern consult van 30, 45 of 60 minuten.

Vanuit mijn (ervarings)deskundigheid in combinatie met mijn mediamieke gaven maak ik direct contact met verschillende lagen van jouw onderbewustzijn. Om te kijken en voelen wat daar speelt, zodat je vanuit een ander perspectief naar een moeilijke of pijnlijke situatie kunt kijken, waardoor deze al begint te transformeren. 

Tijdens het consult kun je een of meerdere vragen stellen, zoals bijvoorbeeld:

 • Ik ben voor mijn gevoel helemaal vastgelopen, wat kan ik nu doen?
 • Mijn partner wil niet naar zijn of haar eigen stukken kijken, hoe kan ik hiermee omgaan?
 • Wat is mijn zielsmissie in dit leven?
 • Welke spirituele gaven, talenten en kwaliteiten heb ik tot mijn beschikking?
 • Wat is de bedoeling van deze zielsconnectie, welke thema’s mogen we uitwerken?
 • Ik trek steeds weer dezelfde (vervelende) personen en/of situaties aan in mijn leven, wat mag ik hiervan leren?
 • Ik vind het spannend/eng/moeilijk om mijn ruimte in te nemen en mezelf uit te spreken, wat kan ik hieraan doen?
 • Ik weet dat ik veel meer in huis heb, maar ik weet niet precies wat en hoe ik daarbij kan komen?
 
Wil je graag meer informatie, of meteen een consult boeken? Dan kun je bellen of een bericht sturen naar: 06- 260 31 722. Het is jouw pad, maar je hoeft niet alles alleen te doen. Let’s walk each other home.
 
Liefs Koosje
 
 
 
 
 
 

You are not lost, you’ve just lost your connection. 

Being in nature is being connected.