Soul Purpose

Het Soul Purpose traject

Lieve pionier,

Voel jij ook heel diep van binnen dat je jouw roeping wilt gaan volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Heb je het gevoel dat je veel meer in huis hebt, maar kun je hier nog niet bij? Voel jij het verlangen om die nieuwe wereld te gaan bouwen, maar weet je nog niet met welk gereedschap jij dit mag gaan doen? Dan sta ik met alle liefde voor jou klaar, om je te helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul  Purpose.

Het Soul Purpose traject bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen Soul Purpose (het schrijven van boeken met een boodschap) te ontdekken. Deze stappen heb omgezet naar de Soul sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw Soul Purpose in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het Soul Purpose traject weer met deze fantastische en magische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Het traject omvat 8 diepgaande Soul sessies van 120 minuten (+ huiswerk), 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, een persoonlijke Bachbloesemmix, + 1 x navulling en een superleuk cadeau-tasje!

5 maanden gaan we samen op reis, waarbij ik je vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en mediamieke gaven, ga helpen:

 1. In jouw lichaam te landen & ankeren, zodat jouw Soul Purpose zich vanuit een stevige en stabiele basis kan gaan ontvouwen
 2. Om je weer met jouw  gidsen, Ziel en Hogere Zelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden
 3. Om aan de hand van jouw lichtcode(s) jouw unieke Soul Purpose te formuleren
 4. Om jouw allergrootste angst, die je nog belemmert om jouw Soul Purpose in de wereld te zetten, te transformeren
 5. Jouw verloren zielsdelen te helen & integreren, waardoor jij weer toegang krijgt tot jouw volle pot(entieel) met goud!
 6. Om jouw geheime God(in) chakra te activeren, waardoor je jouw Soul Purpose vanuit flow en moeiteloosheid in de wereld kunt gaan zetten … en nog zoveel meer!

 

Zit jij al wat langer in proces en voel je dat je 100% klaar bent voor de volgende stap? Plan dan via het contactformulier jouw gratis kennismakingsgesprek van max 30 minuten. Zodat we allebei kunnen voelen of we met elkaar in zee willen gaan. 

Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul Purpose!

Review Soul Purpose traject: ‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn SOUL PURPOSE verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Liefs Evelien.’

Soul Sessie

Is jouw SOUL PURPOSE zich al heel mooi aan het ontvouwen, maar voel je dat je op een bepaald onderdeel behoefte hebt aan ondersteuning? Dan kun je via het contactformulier een ‘losse’ Soul sessie boeken

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Eerste Hulp Bij Ontwaken

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

Als gevolg van alles wat er momenteel wereldwijd gaande is, beginnen steeds meer mensen te ontwaken. Doordat ze beseffen dat wat ze altijd voor waar hebben aangenomen, dat misschien wel niet blijkt te zijn. Wat je het gevoel kan geven dat de grond onder je voeten op instorten staat. En misschien is dat bij jou nu ook wel het geval.

Daarom is ontwaken een bijzonder mooi, maar (soms) ook heftig, intens en diepgaand transformatieproces. Waarbij je letterlijk en figuurlijk alles en iedereen gaat loslaten wat je niet (meer) dient. Zoals bijvoorbeeld je baan, je relatie, maar ook oude overtuigingen, angsten, destructieve gedragspatronen en oud zeer. Om ruimte te maken voor jouw authentieke zelf en dat waar jij werkelijk gelukkig van wordt.

Dit is een hele spannende periode. Daarom heb ik dit ‘Eerste Hulp Bij Ontwaken’ traject ontwikkeld, om je hierbij te ondersteunen. Dit traject kun je zien als een gereedschapskist bomvol super waardevolle tools, waarmee jij jezelf kunt ondersteunen, maar ook een enorme verdiepingsslag kunt maken in jouw proces.

Je kunt ervoor kiezen om meteen het hele traject te volgen (inclusief hele toffe BONUS video’s, 1 x deelname aan een van de online healing sessies en maak je ook nog eens kans op het EHBO verwenpakket). Maar je kunt er ook voor kiezen om een module(s) te volgen die op dat moment aansluit(en) bij jouw proces. 

De hele maand augustus bedraagt jouw investering in het traject geen Euro 444,- maar slechts Euro 333,-.  Voor de losse modules betaal je geen Euro 44,-, maar Euro 33,-. Je hebt onbeperkt toegang tot zowel de modules als het traject. 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Geleide meditatie & healing sessies

Geleide meditatie & healing sessies

Door alles wat er momenteel wereldwijd gaande is, wordt er bij heel veel mensen onverwerkte emoties, oud zeer, angsten en trauma’s getriggerd. Zowel uit de kindertijd als van vorige levens.

Doordat we niet hebben geleerd hiermee om te gaan, schieten heel veel mensen in hun hoofd, of slaan (soms zelfs letterlijk) op de vlucht. Maar alles wat je onderdrukt, komt op een gegeven moment toch weer naar boven. Bijvoorbeeld door middel van allerlei vage fysieke klachten. In jouw relaties. Of door jouw kinderen, die je aan de hand van hun gedrag spiegelen wat jij nog in jezelf onderdrukt.

Daarom wil ik je vanuit een fijne en veilige bedding begeleiden om weer contact te maken met de wijsheid en het zelf genezend vermogen van jouw eigen lichaam. Zodat je hiermee kunt gaan samenwerken. Om jezelf te helen. En jij jouw allermooiste leven kunt creëren!

De thema’s worden mij via mijn gidsen aangereikt en zijn altijd verbonden met wat er speelt in het collectief.  Daarmee heel je dus niet alleen jouzelf, maar ook het collectief! De sessies zijn van 19.30 – 20.45 uur en worden via Zoom gegeven. Je kunt je aanmelden via WhatsApp (06-260 31 722). Nadat jouw investering van Euro 44,- is ontvangen, mail ik de Zoom- link aan je door:

 • Vrijdag 26 aug, thema: ‘Christusbewustzijn activatie’
 • Vrijdag 09-09 as, thema: ‘Under water’ (Sirius)
 • Vrijdag 23 sept as, thema: ‘Atlantis 2.0′
 • Vrijdag 7 okt as, thema: ‘Re-connect met jouw Avatar’
 • Vrijdag 21 okt as, thema: ‘Eigenwaarde en jouw lichaam’ 
 • Vrijdag 11-11 as, thema: ‘Eigenwaarde en overvloed aantrekken’
 • Vrijdag 25 nov as, thema: ‘Eigenwaarde en relaties’
 • Maandag 12-12 as, thema: ‘I AM a Goddess, deel I’
 • Vrijdag 23 dec as, thema: ‘I AM a Goddess, deel II’

 

Iedere sessie is er plaats voor maximaal 12 deelnemers. Reserveer daarom nu snel jouw plekje! Mocht je daar behoefte aan hebben, kun je uiteraard ook een individuele geleide meditatie & healing sessie boeken. 

Deze sessies zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kunnen een mooie aanvulling zijn. Raadpleeg daarom bij (aanhoudende) fysieke klachten altijd een (huis)arts. Deelname aan deze sessies is volledig op eigen verantwoordelijkheid.

Voel je welkom!

Reviews deelnemers: 

‘Een rustgevende en diepgaande sessie, waar ik ook de dag erop nog super relaxed van was. Koosje is in staat je op een fijne manier mee te nemen naar de diepten van je Ziel en het Universum’. 

Wow, dit ging zo diep, er gebeurde zoveel’. 

Ik voelde me ontroerd, opgelucht en op het einde zelfs verlicht, ik ben er de volgende keer weer bij!’

You are not lost, you’ve just lost your connection. Being in nature is being connected.