Soul Purpose traject

Soul Purpose traject

Hallo POWERZIEL,

Voel jij ook heel diep van binnen dat je jouw roeping wilt gaan volgen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Heb je het gevoel dat je zoveel meer in huis hebt, maar kun je hier maar niet bijkomen? Voel jij het verlangen om die nieuwe wereld te gaan bouwen, maar weet je nog niet met welk gereedschap jij dit mag gaan doen? Dan sta ik met alle liefde voor je klaar, om je te helpen bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke Soul Purpose.

Het Soul Purpose traject bestaat uit de stappen die ikzelf heb doorlopen om mijn eigen Soul Purpose te ontdekken. Deze stappen heb ik omgezet naar de Soul sessies. Het traject is daarom ook geen een of ander concept, maar een eigen en unieke doorleefde ervaring.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw Soul Purpose in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het Soul Purpose traject weer met deze fantastische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen.

Het traject omvat 8 diepgaande Soul sessies van 120 minuten (+ huiswerk), 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, een persoonlijke Bachbloesemmix, + 1 x navulling en een supertof cadeau-tasje! Circa 5 maanden gaan we samen op reis, waarbij ik je vanuit mijn (ervarings)deskundigheid en mediamieke gaven ga helpen om:

 1. Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden, waardoor het zich veilig voelt bij jou en jij de ruimte kunt innemen die je nodig hebt om jouw Soul Purpose te gaan leven
 2. Jouw prachtige Ziel dieper te laten indalen, zodat jouw Soul Purpose zich vanuit een stevige en stabiele basis kan ontvouwen
 3. Je met jouw gidsen, Hogere Zelf en de Bron te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden, begeleiden en ondersteunen
 4. Aan de hand van jouw levenslessen jouw Soul Purpose te ontdekken & formuleren
 5. Jouw allergrootste angst te transformeren, die je belemmert om jouw unieke Soul Purpose in de wereld te zetten
 6. Verloren zielsdelen te helen en integreren, zodat jij weer toegang krijgt tot jouw magische talenten, kwaliteiten en gaven 
 7. Door middel van het Dragon’s EYE Ritual jouw INNER DRAGON POWER te ontwaken, helen en integreren. Zodat jij weer volledig on jouw (draken)kracht kunt gaan staan
 8. Jouw unieke Soul Purpose concreet handen en voeten te geven

Zit je al wat langer in proces en voel je dat je 1000% klaar bent voor de volgende stap? Plan dan via het contactformulier jouw intake gesprek van 30 minuten. Waarbij we inzoomen op jouw Soul Purpose en (verborgen) potentieel. En we allebei kunnen voelen of we met elkaar in zee willen gaan. 

Reviews Soul Purpose traject:

‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn Soul Purpose verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Liefs Evelien.’

‘De afgelopen maanden heb ik bij Koosje het Soul Purpose traject gevolgd. Het was een bijzonder en intens traject, waarbij ook oude stukken uit vorige levens werden aangeraakt en verwerkt. Het heeft me duidelijk gemaakt dat zowel de donkerte als het licht twee zijdes van dezelfde medaille zijn. Dat van jezelf kunnen zien en aanvaarden was een belangrijk aspect. Meer inzicht krijgen in je ziele pad en het handen en voeten geven was een ander onderdeel van dit traject. Het was voor mij de investering dubbel en dwars waard. Marjo’

Transformeer jouw pijn naar jouw pot(entieel) met goud! Jouw SOUL PURPOSE

Online Trajecten

Online Trajecten

Misschien heb jij ook (al langere tijd) het gevoel dat jouw huidige (manier van) leven niet meer bij je past. Dan is de kans heel groot dat je bezig bent met spiritueel ontwaken. Wat voor veel mensen een hele spannende periode is, waarbij je het gevoel kunt hebben dat de grond onder je voeten op instorten staat. 

Daarom heb ik het ‘Eerste Hulp Bij Ontwaken’ traject voor je ontwikkeld. Waarbij ik je aan de hand van opdrachten, oefeningen en geleide meditaties ga helpen met het:

 • helen van jouw innerlijk kind, zodat jouw leven weer een magisch tintje krijgt 
 • herstellen van jouw gevoel van veiligheid en basisvertrouwen in jezelf en het Universum
 • her programmeren van jouw innerlijke criticus, waardoor anders (compassievoller) naar jezelf gaat kijken 
 • ontwikkelen van jouw intuïtie en het openen van jouw derde oog
 • ontdekken van jouw prachtige zielsmissie en unieke potentieel 
 • in balans brengen van jouw mannelijke en vrouwelijke energie, zodat je veel meer vanuit flow en moeiteloosheid kunt gaan leven & werken
 • versterken van jouw gevoel van eigenwaarde, zodat jij jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plek kunt zetten … en nog veel meer!

 

Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere losse modules te volgen die met je resoneren, of het hele traject (aanrader). 

 

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Workshops

Workshop ZELFCOMPASSIE

Multidimensionaliteit, galactische levens etc. zijn allemaal onderdeel van jouw spiritueel ontwaken. Maar daarnaast ben je ook nog gewoon mens. En kan jouw proces behoorlijk vermoeiend verlopen wanneer een overactieve criticus de hele dag in je oor loopt te schreeuwen dat je veel te snel gaat, of juist veel te langzaam. Waarom je nu nog steeds niet klaar bent met dat ene thema. Of dat je alweer niks productiefs hebt gedaan … AUW, dat doet pijn! En het is niet helpend om jezelf zo af te kraken.

Daarom heb ik deze hele fijne ZELFCOMPASSIE workshop ontwikkeld. Hierbij ga ik je helpen om je weer fijn, geborgen en veilig te voelen bij jezelf. Door jouw innerlijke strijd te staken en jezelf in plaats daarvan liefdevol te ondersteunen. Zowel tijdens jouw transformatieproces als in jouw dagelijkse leven.

De workshop ZELFCOMPASSIE is voor ALLE mensen die behoefte hebben aan praktische handvaten hoe ze liefdevol(ler) met zichzelf kunnen omgaan.

Aan de hand van hele fijne fysieke oefeningen, opdrachten en geleide meditaties help ik je om: 

 • Stress en spanning los te laten
 • Jouw hart te openen voor meer zelfcompassie
 • Vanuit compassie de confrontatie met jouw innerlijke criticus aan te gaan
 • Jouw innerlijke criticus te her-programmeren
 • Niet dienende overtuigingen los te laten
 • Je weer met jouw innerlijk kind te verbinden en het te helen

 

Voel je dat dit met je resoneert? Meld je dan snel aan, want er zijn maximaal 4 plekjes vrij. Je kunt je aanmelden via WhatsApp: 06-260 31 722. Nadat jouw betaling is ontvangen, is jouw deelname definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je jouw deelname uiterlijk 3 werkdagen vooraf kosteloos annuleren. 

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: 09.30 – 15.30 uur
 • Locatie: omgeving Valkenswaard (NB)
 • Deelnemers: maximaal 4 
 • Koffie, thee, versnaperingen & lunch zijn inbegrepen
 • Jouw investering: Euro 111,-
 
Wereldvrede begint met het vinden van vrede in jezelf. Voel je welkom!

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijk Leiderschap

Informatie volgt …

 

 
 
 
 
 

You are not lost, you’ve just lost your connection. 

Being in nature is being connected.