SOUL PURPOSE

HET SOUL PURPOSE traject

Vanuit jouw authentieke zelf dienstbaar zijn aan het allerhoogste goed, op een manier waaraan jij als mens het allermeeste plezier beleeft! Vanuit flow, moeiteloosheid en vreugde dátgene doen waarvoor jij NU hier op aarde bent; jouw unieke SOUL PURPOSE.

Maakt óók jouw hart een sprongetje wanneer je dit leest? En voel je diep van binnen dat je ondanks dat je dit misschien wel héél spannend vind, je hier 1000% klaar voor bent? Maar … heb je geen idee waar en hoe te beginnen?

Dan ben ik er voor jou! Want uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het leven van je SOUL PURPOSE het meest bijzondere is wat er bestaat, máár dat de weg daar naartoe soms behoorlijk confronterend en uitdagend kan zijn.

Jouw Ziel weet wie jij bent en wat je hier komt doen. Jouw Hogere Zelf wijst je hierin de weg en jouw gidsen helpen je om jouw SOUL PURPOSE in een concrete vorm te gieten. Daarom help ik je tijdens het SOUL PURPOSE traject om je weer met fantastische delen van jezelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden.

Het traject duurt ongeveer 5 maanden en bestaat uit 8 diepgaande SOUL sessies van 120 minuten, 3 tussentijdse contactmomenten van 30 minuten, huiswerk, een persoonlijke Bachbloesemmix + refill en een superleuk & praktisch cadeau-tasje!

Tijdens de SOUL sessies ga ik je onder andere helpen:

 1. Om in jouw lichaam te landen & ankeren, zodat jouw SOUL PURPOSE zich vanuit een stevige en stabiele basis kan gaan ontvouwen
 2. Om je met jouw Hogere Zelf te verbinden, zodat je je hierdoor kunt laten leiden
 3. Om verloren zielsdelen te integreren, waardoor jij weer toegang krijgt tot jouw volle pot(entieel) met goud!
 4. Om jouw innerlijke saboteurs naar bondgenoten te transformeren
 5. Om jouw creatie en manifestatiekracht weer voluit te laten stromen

 

Dappere pionier, ben jij er klaar voor om jouw SOUL PURPOSE te gaan leven? Plan dan via het contactformulier jouw kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten. Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen bij het ontdekken jouw unieke SOUL PURPOSE!

Review SOUL PURPOSE traject: ‘Ik dacht een hele tijd: er is geen coach die zo diep kijken om mij verder te helpen. Maar in Koosje heb ik een coach gevonden die dat wel kan. Koosje is een liefdevolle coach, die ook kan confronteren. Zij werkt op een zeer diep level. Ze maakt contact met het onderbewuste en haalt feilloos alles naar boven, wat het licht mag zien. Daardoor heb ik zaken opgeruimd, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Het resultaat is dat ik vrijer leef, oude angsten en schuldgevoelens heb losgelaten. En ik weet nu wat ik te doen heb in dit leven. De komende tijd ga ik gebruiken om actie te nemen en mijn SOUL PURPOSE verder door te ontwikkelen. Dank voor dit waardevolle traject. Groetjes en liefs van Evelien’.  

 

SOUL SESSIE

Is jouw SOUL PURPOSE zich al heel mooi aan het ontvouwen, maar voel je dat je op een bepaald onderdeel behoefte hebt aan ondersteuning? Dan kun je via het contactformulier een ‘losse’ SOUL sessie boeken

The highest form of intimacy is to (re)connect with your own true essence

Eerste Hulp Bij Ontwaken

Online Eerste Hulp Bij Ontwaken traject

Door alles wat er momenteel gaande is, krijgen steeds meer mensen het gevoel dat wat ze altijd voor waar hebben aangenomen, misschien wel niet (meer) klopt. Herken je dit? Dit besef wordt ook wel ontwaken genoemd en kan voelen alsof je hele fundering op instorten staat. 

En in feit is dat ook zo. Alles wat jou niet meer dient, ga je loslaten. Om ruimte te maken voor wie jij in essentie bent. Ondanks dat dit een fantastisch mooi proces is, kan het (soms) ook ongemakkelijk voelen en onzekerheid geven.  

Daarom heb ik uit alles wat mij tijdens mijn eigen transformatie proces het fijnste heeft geholpen (en nog steeds helpt), het online EHBO traject ontwikkeld. Tijdens dit traject reik ik je een aantal bouwstenen aan, die jou kunnen helpen om een nieuwe fundering op te bouwen. Van waaruit jij jouw nieuwe leven kunt gaan vormgeven.

Je hebt maar liefst 9 maanden lang onbeperkt toegang tot het traject, wat je in jouw eigen tempo, thuis achter de computer kunt volgen. Het traject bestaat uit 11 levensthema’s, waarbij je door de oefeningen, opdrachten en geleide meditaties gaat leren en ervaren:

Klik snel op onderstaande button om naar het online EHBO traject te gaan:

EHBO sessie

Ben je voor je gevoel helemaal vastgelopen in een bepaald thema? En heb je behoefte om dit onder begeleiding verder uit te diepen? Dan kun je via het contactformulier een EHBO sessie boeken. 

I ‘am not telling you it’s going to be easy, I ‘am telling you it’s going to be worth it. Art Williams

Massagebehandelingen - Women only

Zit je in een transformatie proces en geef je de voorkeur aan lichaamswerk? Door middel van een massagebehandeling kan ik je ondersteunen bij het:

 • Thuiskomen in jezelf
 • Verbinden met je essentie
 • Loslaten of integreren van oude zielsdelen
 • Loslaten van belemmerende overtuigingen en destructieve gedragspatronen 
 • Verbreken van karmische verbindingen en contracten
 • Loslaten van diepgewortelde angsten
 • Verbinden met en helen van jouw innerlijke kind

Alle antwoorden zitten in jouzelf. Soms kun je hier alleen niet zo goed bijkomen vanwege het gekakel in je hoofd. Door je open te stellen, kan ik contact maken met jouw onderbewustzijn, waardoor blokkades in jouw bewustzijn worden gebracht. Op dat moment ben je ze al aan het transformeren.

Door dit heel bewust te gaan voelen en ervaren, ga je je vanzelf weer herinneren hoe je met de ongelooflijke intelligentie van jouw eigen lichaam, kunt gaan samenwerken. En tot die tijd fungeer ik als jouw lichaamstolk.

Tijdens de intuïtieve massage  ondersteun jouw lichaam bij het helen en loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Wanneer je dit kunt toelaten, volgt er een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten voortvloeien. 

Je kunt jouw massagebehandeling (met of zonder Bachbloesem consult) boeken via het contactformulier.

You don’t have to go looking for your wings, they’ve always been there. All they need is some space, so you can fly again!

Geleide meditatie & healing sessies

Geleide meditatie & healing sessies

Door alles wat er momenteel gaande is, wordt er bij heel veel mensen onverwerkte emoties, oud zeer, angsten en trauma’s getriggerd. Zowel uit de kindertijd als van vorige levens.

Doordat we niet hebben geleerd hiermee om te gaan, schieten heel veel mensen in hun hoofd, of slaan (soms zelfs letterlijk) op de vlucht. Maar alles wat je onderdrukt, komt op een gegeven moment toch weer naar boven. Bijvoorbeeld door middel van allerlei (vage) fysieke klachten. Of doordat jouw kinderen aan de hand van hun gedrag laten zien wat jij nog in jezelf onderdrukt.

Daarom wil ik je aan de hand van de geleide meditatie & healing sessies met alle liefde helpen om weer contact te maken met de wijsheid en het zelfgenezend vermogen van jouw eigen lichaam. Zodat je hiermee weer kunt gaan samenwerken. Om jouzelf en jouw lichaam op een liefdevolle manier te kunnen ondersteunen en helen. 

Ook help ik je om je via jouw lichaam met jouw onderbewustzijn te verbinden. Zodat je weer contact kunt maken met de schat aan oeroude kennis en informatie die zich daar bevindt. Waardoor jij je weer gaat herinneren wie jij in essentie bent en waarom je nu hier (op aarde) bent. 

Iedere maand geef ik een geleide meditatie & healing sessie, waarbij er een ander thema centraal staat. De sessies duren ongeveer 60 minuten en worden via ZOOM gegeven. Aanmelden gaat via WhatsApp (06-260 31 722). Nadat jouw betaling van Euro 44,- is ontvangen, mail ik de ZOOM- link aan je door.

 • Vrijdag 25 februari as, van 19.30 – 20.45 uur, thema: Landen en ankeren in je lijf
 • Vrijdag 25 maart as, van 19.30 – 20.45 uur, thema: Ik en mijn draak 
 • Vrijdag 22 april as, van 19.30 – 20.45 uur, thema: Unleash your feminine fire (women only)

 

Iedere sessie is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Reserveer daarom nu snel jouw plekje! 

Ben je erbij?

 

You are not lost, you’ve just lost your connection. Being in nature is being connected.