Aanbod

Het online EHBO Traject

Wanneer je begint te ontwaken, kan dat op sommige momenten best wel heftig en intens zijn. Je gaat namelijk ontdekken dat heel veel dingen die je altijd voor waar hebt aangenomen, voor jou niet meer waar blijken te zijn. In sommige gevallen kan het voelen alsof je hele fundering is ingestort. Tijdens het “eerste hulp bij ontwaken”- traject, krijg je een aantal hele fijne tools aangereikt, die jou op een liefdevolle en praktische manier kunnen ondersteunen tijdens jouw transformatieproces.

Dit online traject kun je thuis achter de computer, op jouw eigen tempo volgen. Het traject bestaat uit 11 levensthema’s, zoals: zelfcompassie, vertrouwen, authenticiteit en overgave. De oefeningen, opdrachten en geleide meditaties helpen je om weer thuis te komen bij jezelf en vanuit deze verbinding jouw eigen koers te gaan varen.

Het eerste thema “Zelfcompassie”, is de rode draad van het traject. Proceswerk kan behoorlijk pittig zijn en verloopt een stuk prettiger wanneer je dit vanuit zelfcompassie kunt doorlopen. Tijdens dit traject leer je:

Spreekt dit je aan? Ja? Superleuk! Dan wil ik je vragen om nog heel even geduld hebben;  medio maart/april wordt het traject via Maatos beschikbaar gesteld. 

Ter kennismaking kun je 6! onderdelen van het eerste thema “Zelfcompassie” geheel kosteloos volgen. Op die manier kun je vrijblijvend ervaren of dit traject past bij wat jij nodig hebt. En heb je tijdens het traject behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Dan kun je samen met het traject 3, 5 of 7 begeleidingsuren aanschaffen. Wil je graag nog wat meer informatie, of samen kijken wat ik voor je kan betekenen? Dan kun je een bericht sturen via het contactformulier.

Superleuk om te weten is dat er onder de eerste 20 deelnemers een  heerlijk EHBO-verwenpakket t.w.v. ruim Euro 50,- wordt verloot, met daarin allerlei heerlijke verwenspulletjes voor de moeilijke momenten tijdens jouw transformatieproces

Wanneer je begint te ontwaken, kan dat op sommige momenten best wel heftig en intens zijn.

Telefonisch consult

Tijdens een telefonisch consult kan ik je op afstand ondersteunen tijdens jouw proces. Door af te stemmen op jouw energie, maak ik contact met wat er in jou leeft en op dit moment aandacht vraagt. Dit kan te maken hebben met steeds terugkerende vervelende situaties op je werk, in je relaties, in je gezin etc. Dit kan het gevolg zijn van een verstoring in jouw onderbewustzijn. Door je hiervan, zonder oordeel en met heel veel compassie en mededogen bewust te worden, ben je dit al aan het transformeren.

Weet dat juist de moeilijke en uitdagende situaties jouw grootste groei katalysatoren zijn, die jou de gelegenheid bieden om boven jezelf uit te stijgen. Maar soms zit je voor je gevoel zo vast, dat je hierbij ondersteuning kunt gebruiken. Na een telefonisch consult:

Een telefonisch consult duurt 60 minuten en kun je boeken via het contactformulier. Deze investering in jezelf bedraagt €77,-

Je gaat je weer verbinden met de enorme hoeveelheid kennis en wijsheid die jouw lichaam in zich draagt.

Essence massagebehandeling

Tijdens een kort gesprekje maak ik contact met jouw onderbewustzijn, waardoor eventuele blokkades op een thema in jouw bewustzijn worden gebracht. Dat kan oud zeer zijn wat geheeld mag worden, een oud zielsdeel dat wil integreren, een overtuiging of patroon dat liefdevol mag worden losgelaten.

Hierna volgt er een intuïtieve massage, waarbij via jouw lichaam heling op het betreffende thema kan plaatsvinden. Wanneer je je hiervoor kunt openstellen en dit kunt toelaten, volgt er meestal vrij snel een diepe ontspanning, waaruit vaak hele mooie inzichten uit voortvloeien.

Het mooie van deze manier van werken is dat je je weer gaat verbinden met de enorme hoeveelheid kennis en wijsheid die jouw lichaam in zich draagt. In het begin voelt dit vaak nog wat onwennig en misschien zelfs een beetje raar (zegt het hoofd). Maar het is zo fijn om hier weer op te kunnen gaan vertrouwen. Jouw geconditioneerde hoofd DENKT namelijk te weten wat goed voor je is, maar je lichaam WEET wat goed voor je is. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren.

De Essence massagebehandeling van 60 of 90 minuten (inclusief een weldadig voetenbadje en een kopje thee) kun je boeken via het contactformulier. Deze investering in jezelf bedraagt €77,- en € 111,-

Het startpunt van een diepgaand transformatieproces.
Een bijzondere, intense en soms ook uitdagende reis naar binnen.

In the Mix massagebehandeling

Het in balans brengen van lichaam, geest en ziel is de pijler waarop de Bachbloesemtherapie rust. Dr. Edward Bach was ervan overtuigd dat wanneer bepaalde emoties niet goed worden verwerkt, er een disbalans kan ontstaan die uiteindelijk ziekte kan veroorzaken in het lichaam.

De bloesems hebben niet het doel om emoties zoals angst, boosheid, jaloezie, verdriet etc. te onderdrukken of te laten verdwijnen, maar om ze weer in balans te brengen en de positieve eigenschappen helpen integreren. Blinde vlekken lossen op, waardoor er nieuwe inzichten komen.

Tijdens een In the mix consult, kijk ik samen met jou naar wat er in balans gebracht mag worden. Dat kan bijvoorbeeld faalangst zijn, onzekerheid, perfectionisme, maar ook diepgaande thema’s zoals bijvoorbeeld rouwverwerking, zingeving of ondersteuning tijdens jouw transformatieproces.

Vervolgens stel ik in overleg met jou een persoonlijke Bachbloesem mix samen, die je voorafgaand aan de massagebehandeling inneemt. Na de massagebehandeling ontvang je van mij ook nog persoonlijke Bachbloesem mix, om thuis te gebruiken. Inclusief een korte beschrijving van de Bachbloesems en affirmaties, die je helpen om jouw onderbewustzijn te het programmeren.

De in the mix massagebehandeling van 90 minuten kun je boeken via het contactformulier. Deze investering in jezelf bedraagt € 111,-

Heb je behoefte aan zowel diepe ontspanning als een bijzondere en magische avond?

Geleide meditatie en ontspanningsavond

Tijdens een geleide meditatie en ontspanningsavond neem ik je via je lichaam mee op reis naar je onderbewustzijn. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen en je open te stellen, zodat je kunt ontvangen wat je nodig hebt.

Soms weet ik van tevoren met welk thema we gaan werken, maar meestal weet ik dat pas op de avond zelf. Hierbij stem ik me altijd af op de behoefte van de deelnemers. Het kan zijn dat we in het lichaam blijven, omdat bepaalde organen heling nodig hebben. Of staat er een thema, zoals zelfliefde of eigenwaarde centraal. Maar het kan ook gebeuren dat we een reis naar het nieuwe Egypte of Atlantis maken. Of dat je mag kennismaken met jouw draak, gidsen, of multidimensionale delen van jezelf.

Lieve jij, heb je behoefte aan zowel diepe ontspanning als een bijzondere en magische avond? Meld je dan aan voor een van de geleide meditatie avonden via het contactformulier. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur ben je welkom om jezelf (in stilte) te komen installeren. Deze investering in jezelf bedraagt €44,-.

Locatie: Bij Veraz (in de yogastudio)
Oude Kerkstraat 37 in Oerle

Het SOUL PURPOSE traject

Meer informatie over dit supergave life-changing traject volgt binnenkort!!!